Vurpa nr 1

Idag så invigde min lillesyrra våran lilla tradition i backen. Det är en jätte rolig tradition för man vet aldrig när den händer. Min syrra är ju så himla envis så hon skulle absolut åka i guppen. Så hon åkte ju där men det gick ju inte så bra. Hon hade en väldig fart när hon åkte. Så ni kan ju tänka er en 20 kg liten tjej på slalom skidor i en väldig fart upp på ett stort gupp. Ni skulle sett hur hon flög. Sen gjorde hon världens vurpa. Det såg as kul ut! Men nu ska jag sitta och små chattra med min familj och mina Gud föräldrar. Så tjingeling tingeling!

Nu kom jag på det!

Nu kom jag på vad linneas blogg heter!
Den heter http:\\www.linneash.blogg.se

Veckans Läsare

Nu hade jag tänkt att berätta vem som är veckans läsare och det är.......Linnea eller sh som hon kallas! Grattis <3
Kolla gärna in hennes blogg.       Jag kommer inte på vad den heter nu och mammas mobil har fått fnatt så ni får namnet  på den sen sorry!

Äntligen framme

Nu har vi äntligen kommit fram till stugan i fjällen. 7 timmar senare liksom. Jag mådde illa ungefär kanske 28 gånger. Men när man äntligen är framme så känns det ju skönare. Jag är så avundsjuk på min kompis nattis som är i Mexico just nu. Hade gärna vilja åka dit. Men det är ju skönt nu att det är lov nu och man får koppla av. Det är ju jätte kul att åka slalom skidor. Men veckans höjd punkt är nog när man får bada på badhuset här. Jag får blogga sen ifrån mammas mobil för det finns inget trådlöst nätverk här så jag kan inte använda min data till det. Men nu ska jag kolla på melodifestivalen som börjar om 4 min så jag ska plocka fram lite snacks till oss nu. Tjingeling tingeling!

En sak jag stör mig på

Asså det är en sak som jag stör mig på. Det är att ifall man kommenterar sin kompis blogg  då kanske det kunde vara shyst av dem att kommentera den andras blogg. Nu kommer jag säkert få massa kommentarer om att "jag kommenterar visst din blogg" fast nej det gör ni inte!

                                                         

Dag 10- Tio nageltips

1: När du filar naglarna fila bara åt ett håll
2: Ha alltid underlack och topplack när du målar naglarna
3: Ibland kan du ta en paus från nagellack och ha omålade naglar
4: Använd helst nagelborttagning och inte aceton
5: Fixa naglarna när du har tid och inte när du är stressad för då blir det bättre
6: När du målat klart naglarna se till att det är helt klart och inte kladdigt när du ska göra nåt med händerna
7: Ifall du vill torka naglarna snabbt ska du köpa en liten fläkt som finns på Clas Olsson
8: När du målar naglarna se till att du har ett bra underlag
9: Ifall du har en pappa som inte gillar lukten (som jag) måla naglarna i badrummet
10: Ifall du har sår på sidorna av naglarna och du ska ta bort nagellacket, sätt en tejp bit eller nåt på såret så att det inte svider när du tar nagelborttagning


Dag 9- En bild på mig och en bra kompis

Jag och Majken, för att hon är bäst!
                        

                                                                                                               Love ya bäzzan♥

Nu räcker det!

Asså nej det här går inte längre! Jag blir galen! Jag är fortfarande sjuk. Jag missar ju typ allt i skolan. Idag är det slöjd det missade jag förra veckan också. Idag så skulle ju jag på Majis dans men nu missar jag det. Jag kan inte börja prova på det först näst nästa vecka för nästa vecka är det ju soortlov! Då ska jag och min familj upp till "stugan" i fjällen.

Den e ju bara för söt att inte ta med liksom♥

Men seriöst....!

Asså det här är ju as jobbigt! Jah blir ju bara sjuk hela tiden. Jag vill ju gå till skolan. Fast ifall man liksom är sjuk och hostig så vill man ju vara hemma. Farmor kom idag för att ta hand om mig och min lille syrra. Min lillesyrra är typ ännu sjukare fast jag hostar nästan ihjäl mig här hemma!


Jag och Anna♥

Tips tips till ert party!



Föööööööörkyld

Nej nu får det räcka med att vara sjuk. Jag blir galen. Jag är jätte förkyld men jag hoppas att jag kan komma till skolan imorn. Asså jag känner mig ju hyfsat pigg men jag kan ju inte prata normalt min röst låter som en gammal tants. Och jag hostar typ hela tiden. Men aja man måste ju bli sjuk nån gång.

 Fast jag fryser inte snarare svettas!

Dag 8- En video

 Tänk på det nu!

Bio!

Nu har Anja och jag vart på bion den var as rolig. Fast lite äcklig kanske...! Men den var väldigt välgjord.
Vi såg den där filmen "En gång i phuket". Jag skulle fixa anjas naglar innan filmen men då så skulle vi äta för att hinna. Och sen så skulle vi åka och hämta biljetterna. Så jag hann bara fixa anjas tummar :D

Rekommenderas!

Torsdags lunch

Vet sent ute men skulle lägga upp en bild på min lunch i torsdags. Då fattar ni att jag inte tycker om maten i skolan.


Vilken big lunch....!

Veckans läsare

Nu hade jag tänkt att börja med "Veckans Läsare". Jag ska börja med det på måndag. Så kommentera mycket så blir ni veckans läsare. Ifall du blir veckans läsare och har en blogg så kommer jag att länka den här!

                                                 

Vuxenvakt

Nu är båda pappa och mamma jätte dåliga. Jag får laga mat, ta hand om mamma och pappa, ta hand om Anna och städa. Dem orkar liksom ingenting men det är ju inte deras fel det är ju influensan! Tråkigt att dem ska vara sjuka. Dem skulle stå vakt vid dörrn med nattis föreldrar men nu blir det ju inte så.

Så här är ungefär dem fast ännu sämre.

Majkis och andra oviktiga saker!

Sitter på gympan nu och har inget att göra. Jag var ju sjuk igår så idag när jag kom till skolan så var jag as hostig. Så idag är inte jag med. Men imorn får jag inte vara hostig för då så ska våran klass ha disco för att samla in pengar till klassresan till Boda Borg. Vi behöver typ 900 spänn per barn. och vi är ju 25 i klassen så det behövs lite slantar. Jag ska sitta med Majken, Sophie och Nattis först i inträde saken. Mina föräldrar skulle egentligen vara med i två timmar på discot och hjälpa till. Men nu så har ju såklart pappa också fått influensan så ingen av dem kan vara med. Jag fick lämna min lillesyrra idag på morgonen. Men jag tyckte det gick rätt bra ändå :D

GIRL:IT saker

Nu ska jag börja med att lägga upp bilder på allt jag får i GIRL:IT. Jag fick min idag så här kommer lite bilder.

En guldväska jag tror att jag ska nog lägga mina klistermärken i den eller nåt.

En blå scarf den är snyggare i verkligheten

En bok (bokstäverna ska vara så där)

En bok

En tidning

Alla hjärtans dag presenter!

Herregud jag hade inte räknat med att jag skulle få så här mycket presenter på alla hjärtans dag! Här kommer lite bilder på dem. Jag skriver på sidan vem jag fick dem av ♥

En mugg av mamma

Ett hjärta som man kan hänga upp av Nattis

Ett kort ifrån mamma och pappa

Ett kort av majis

En choklabit av majis


En puss-klubba av majis

En nalle av pappa. Om man trycker på hjärtat så gör den puss ljud och blinkar



Tråååkigt!!!!!!!!!

Å det är så himla tråkigt att vara hemma. Asså jag kan lova er att jag typ har feber eller nåt för jag håller ju på smälta bort här hemma. Hoppas jag blir frisk till fredag det är ju då som min klass ska ha disco för tvåorna till fyrorna. Jag har typ inget att göra, lite tips kanske? Men ajg ska rita lite i top model nu och sen så ska jag ringa min kusin, Samuel han är också hemma och är sjuk. Då kan vi ju tipsa varandra men aja hejdå så länge!♥

Ja det är väl så här jag känner mig!

Smittad....av MAMMA!

Asså hjälp har typ fått influensen eller nåt..av mamma. Det är as tråkigt att vara hemma jag har typ bara ont överallt! Man kan ju bara sova hela tiden för att tänka på annat. Man kan inte heller spela typ nåt spel med mamma för hon sover ju också bara. Men ifall hon var vaken så skulle hon bara somna:(

Det här är väl typ jag och mamma...!

Sorry...!

Asså jätte ledsen att jag inte gjort dag 8 men jag har lite problem med att ladda upp en video men den kommer nog snart antar jag. Ifall min kompis (jossan) som är bäst på datorer kommre hem till mig nån gång. Då kan hon visa mig hur man laddar upp den för det är som bortblåst i min hjärna!










Sorry ingen bild idag!

Saknar så in i......

ÅÅÅ jag blir galen. Det är ju as jobbigt när den killen man är dö kär i inte går i ens klass. Man bara längtar för att se honom le typ hela tiden. Asså ifall ni såg hans leende jag lovar ni skulle bli fast där för evigt. Inte bara det han är jätte snäll också. Han är inte en sån där kille som bara försöker spela cool hela tiden♥

I ♥ you

Inställt?!

Asså det var as knäppt för jag och pappa var på SATS. För vi skulle på typ en sån där genomgång av alla styrke maskiner. Men när vi kom dit så bara nej det är nästa måndag ni ska hit. Asså liksom wtf?!
Men jag fick 4 påsar med nån muslie med mig



Fail på båda men aja..!

Gästbloggning

Tjena alla Elins fin fina läsare!
SH här igen.
Alla vi femmor åker snart till Långsjön och åker skridskor.
Mejn nu ska vi snart gå här ifrån. Vi är nämligen i datasalen.
Elin kom in på datan 5 minuter innan vi skulle sluta så aa..

Kram På Er

Shopping shopping

Det var as kul idag i skärholmen. Jag köpte alla ♥ dag present till en kille. Och sen så köpte jag brevpapper.
Jag kan lägga upp bilder på allt jag köpte. Killen (Mackan) går ändå inte in på min blogg så det är lugnt. Fast det känns lite oknstigt att ge något till honom när han inte ens är kär i mig. Men jag anatar väl att livet inte blir som man vill hela tiden.         Här kommer lite bilder:

Scrapbooking väska bra och bara 500 spänn.....

Asken som alla saker ligger i


Nallen

En påse med gele hallon

En chokladbit

hjärt godis

En chokladbit framsidan..

.. baksidan

Sist men inte minst en liten klubba.

Det fanns en godisbit som det stod "Ska vi hångla?" men jag valde att inte köpa den......!





Snabbis

Ska bara säga att idag så ska jag och mina två allra bästa bäzzor åka till skärholmen och shoppa lite skolsaker och alla ♥ dag presenter. Det ska bli as roligt. Juste skulle säga att nu kommer jag att börja träna typ hela tiden för nu har jag börjat på Majis dans det ska bli as roligt. Men ni vet den där låten shout it out igår på melodifestivalen som gick till final. I den låten var det ju dansare. Och den som hade kort ljust hår det är danslärare. Coolt va!

Det där är hon→

Lååååååååååååång dag!

Asså idag blir det en as låååång dag idag. Först så ska vi till moster typ as länge. Sen så ska vi vara hos min kusin på hans födelsedag. I typ flera timmar. Sen när vi kommer hem så vill iallafall jag gå och springa lite på SATS. Träna är typ det bästa jag vet det är ju så himla kul. Men aja nu måste jag gå för pappa kom precis in och sa att jag måste fixa mig. Så tingeling tjingeling :D

Världens bästa träning!

Träning på SATS

Jag har varit på SATS idag och sprungit lite med pappa. Asså inte på samma band. Kanske lite taskigt men min lille-syrra Anna fick sitta i lobbyn i en halvtimme och spela på hennes ds. Kanske typ bara lite barnplågeri. Hehe eller inte. Men jag har ju såklart lite bilder ifrån SATS. Jag tog dem speciellt för er :D (eller kanske för att jag älskar att fotografera)

Det finns så många snygga träningskläder!

Världens nyttigaste och godaste gratis flingor!

Hhe uppochner vänd men aja, ifall man har glömt vattenflaskan så finns det ju alltid reserv på SATS

Det är väl bara att dem har miljö-station av nåt slag.

Typ nyttiga kakor om jag ska vara ärlig så tror jag inte att dem är så jätte bra att stoppa i sig.

Den rosa har jag paxat!  ♥

Flum + spex = sant!



hehe

haha

hihi

Dag 7- sju bilder på Justin Bieber



















Dag 6- Fem saker jag bara måste ha

1: Iphone 4
2: En digital kamera
3: En krustång
4: 3 justin bieber biljetter
5: GIRL:IT varje vecka




Jossans favo-låt plus en länk

  Här är en låt som jossan tycker är jätte bra!  (www.monxi.blogg.se)

Inte så kul....

Skulle bara säga att det INTE är förbjudet att kopiera mina bilder från min blogg men jag skulle helst vilja att ni inte gjorde det. Jag vet att jag får skylla mig själv för att det är ju jag som lägger upp bilderna men ändå. Kommentera gärna innan ni vill ta bilder ifrån bloggen.             Tack på förhand <3

Teknik Huset!

Just nu håller vi på med ett kartong hus på tekniken. Det är as roligt. Vi har en kartong var så får man göra ett rum var. Min grupp håller på med köket. Det är jätte roligt. Här kommer lite bilder från idag:

Hehe lite stökigt kanske

En liten kaktus som jag gjorde lite snabbt

Lampan till köket, det ska bli en till sen

Emilia gjorde en liten grytlapp, snygg va?♥

Dag 5- Dikt om en kille

Du vet vem du är!
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Du är bra
Du är cool
Du är snäll
Du är söt
Du är bäst
Du är bra på allt
Du är tuff
Du är i mitt hjärta


                                                     Love ya!

                                                                                                                
                                                                                                                                 Sorry vill inte berätta vem!

Dag 4- dagens outfit

Hihi lite fail!

En tunika,busjeans och ett par strumpor. Väldiiiiiiigt glamouröst!(eller inte)

Scrapbooking-kit

Igår när våra gäster kom så fick jag och mamma ett litet scrapbooking-kit. Jag och mamma är ju väldigt inne på att scrapbooka. Det är som pyssel fast mycket mer avancerat. Men iallafall så fick vi ett litet kit. Så jag tänkte att det var väl inte mer än rätt att jag la upp lite bilder på det. Så här kommer dem.

En stämpel, tre tags, två typ glitter sprejer eller vad det nu var för nåt, en choklad ask till pappa för han pysslar ju inte, tre olika slags typ  blommor, en pro marker penna.

En scrapbooking tidning om magnolia stämplar.

Glitter klistermärken.

Kartong kronor som man ska måla.

                                                             Här kommer lite mer bilder ifrån fikat:

           Miniscones före..                   ..efter

           Bullar före..                           ..efter

           chokladbollar och kakor före..   ..efter

Hehe...lite sent kanske

Hehe är det lite sent att äta frukost vid 11-tiden men aja vi kommer ju inte äta nån lunch idag direkt. Men våra gäster gick strax över tolv igår. Asså på kvällen. Fast jag mådde dåligt hela dan och hade as ont i huvudet. Så det var nog jag som somnade först igår. Men då är det väl jag som är piggast idag. Antar jag.
Ikväll ska jag träna. Det ska bli skönt fast lite scary för jag har aldrig varit på just det här stället!

Den är ju bara så söt att jag måste lägga upp den♥

Jippi!!!!!!!!

Jag och nattis har åkt skridskor fast det snöade as mycket. Ni kan få lite bilder sen. Från det här året och från förra året. Hennes mamma skulle ha tjejfest hemma hos sig så Nattis ska sova här i natt. Vi ska sova i min trä-koja. Vi har sovsäckar,ficklampa,snacks,täcken,filtar,kuddar,gosedjur och värmeelement. Hehe lite mycket kanske men ändå. Juste ni ska få dag 4 snart i ett annat inlägg ska bara renskriva vårnan fantasy berättelse som vi skriver i skolan. Min handlar typ om nån som heter Embla som bor i landet Guldania. Lite konstiga namn men aja det är ju fantasy.                    Men iallafall här kommerlite bilder♥

                                                                        2012

                           Söta Nattis

                                    Knäppa jag

                                    Mina grillor

                                Jag igen


                                                                          2011

                          En fin natur bild

                              Nattis

                            Jag..igen

                            Hehe nattis ramlar framlänges............

                           ...........och baklänges


Det var så dåligt väder och kallt så vi hann inte ta lika mycket bilder som förra året men hoppas ni blev nöjda ändå♥


Kanske kanske.....sova sova!

Jippi imorn ska kanske min bäzza nattis (som har världens bästa blogg, swimpinky) sova hos mig. För jag tror det var hennes föräldrar som skulle göra nåt. Eller jag vet inte riktigt vad dem skulle göra men aja. Efterskolan imorn ska jag och nattis åka skridskor. Tjoho det kommer att bli as kul imorn! ♥

Lägger upp lite bilder på oss imorn♥

Sjuk igen!

ÅÅ nu har jag blivit sjuk igen jag är typ as hängig. Jag skulle egentligen ha dag 4 idag och det skulle ju vara dagens outfit. Men eftersom jag bara har pyjamas på mig idag så får det bli imorn. Men det var jätte kul igår på cykel passet på sats det var verkligen jätte roligt! Jag vill gå på det nån mer gång! Fast det var lite svårt i början det var jätte svårt att bromsa men det gick bra sen ändå. När man hade vant sig lite!

Så här ser den ut! ♥
RSS 2.0